Takmičari “Velikog brata” pripremaju “Briljantin” i telenovelu po scenariju Maje Volk

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičari “Velikog brata” pripremaju “Briljantin” i telenovelu po scenariju Maje Volk

Takmičari “Velikog brata” će ove nedelje pripremati mjuzikl “Briljantin”, kao i telenovelu koju je napisala Maja Volk. Uloge još nisu podeljene, ali ukućani se raduju novom zadatku.

- Dopada mi se što ćemo biti zauzeti. Tokom zadatka “Sulejman Veličanstveni” imali smo previše slobodnog vremena, što nije bilo dobro – rekla je Maja Volk jutros u ispovedaonici.

Ona je otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da bi glavne uloge u “Briljantinu” poverila Soraji i Željku, a Veliki brat tek treba da odluči ko će u kući zauzeti mesto Džona Travolte, a ko Olivije Njutn-Džon.

Milić bi glavnu žensku ulogu dao Maji Nikolić ili Aneti.

- Maja teško uči, tako da mislim da bi Aneti to bolje išlo. Kad proradi Majina sujeta, biće tu teške borbe za glavnu ulogu – rekao je on.

Pored “Briljantina”, ukućani će pripremati i telenovelu. Za plan snimanja biće zadužena Maja Volk, koja je napisala scenario.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.