Sveštenik: Bog će da oprosti Marijani

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sveštenik: Bog će da oprosti Marijani

Kninjani su bili navijači Marijane Čvrljak, pobednice završenog, regionalnog “Velikog brata”. Ženski deo publike Marijanu ne osuđuje zbog skandaloznog ponašanja u rijaliti šou, a sveštenik koji ispoveda Marijaninu porodicu veruje u njeno preobraćenje.

Žene Knina su srčano podržale svoju bračno posrnulu sugrađanku, tačnije, ženu koja je u Kninu provela devojaštvo. Marijana se, podsetimo, zbog okolnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u kući "Velikog brata" nije vratila mužu u Šibenik, nego u roditeljski dom, u Knin.

Evo šta su neke Marijanine obožavateljke imale da kažu:

"Drago mi je da je Marijana pobijedila, iako je površno poznajem. Znate, ja sam sedam godina mlađa od nje, pa se nismo generacijski “zakačile”, ali neka je pobijedila kad je već naša", kazala je Marijanina komšinica, medicinska sestra Ljubica Pejčin (20).

"Meni je drago da je pobijedila jer je Hrvatica! - smatra Kristina Marić (15), mlada komšinica Marijaninih roditelja.

"Ja sam navijala za Duleta, on me nekako taknuo u žicu, ali isto neka je Marijana pobijedila. Bitno da nije Horvat, on je dvoličan", smatra kninska nevesta, Prgomećanka Katija Mizdrak, mama troje dece takođe komšinica.

"Čujte, ono ponašanje ispočetka malo tko može dočekati aplauzom, ali svi smo samo ljudi. Ma baš nam je drago zbog nje", u glas su rekli supružnici, u čiji kafić Marijanina mama svrati nekad.

Ali, novinari "Slobodne Dalmacije", sreli su i župnika koji je zadužen za porodicu Kovačević, fra Petra Klarića i uspeli a dobiju izjavu od njega.

"Ne znam, da vam iskreno kažem, je li se Marijana udala u crkvi, a o događajima u toj kući sam nešto malo čitao. Ako je ona vjernica, znat će koji je put iskupljenja. Crkva je otvorena za ispovijed", poručio je pomalo zbunjeni pastir za "Slobodnu Dalmaciju".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.