Sve ljubavi i svađe „VIP Velikog brata

Izvor: Press, 28.Feb.2010, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve ljubavi i svađe „VIP Velikog brata"

Ovogodišnji rijaliti-šou rekordne gledanosti obeležile su romansa Anabele i Mladena, svađe Ere Ojdanića i velike emocije Lepe Lukić
Pre tačno četiri nedelje u kuću Velikog brata na Košutnjaku ušlo je 14 poznatih ličnosti iz Srbije, Bosne, Makedonije i Crne Gore. Većina imena procurila je pre nego što je rijaliti počeo, ali organizatori su priredili iznenađenje koje je držano strogo u javnosti - kraljica narodne muzike Lepa Lukić našla se među top 14 ukućana.

Prvih...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIP Veliki Brat: Švaba odneo 50.000 evra! (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Feb.2010

Pobednik četvrtog i najgledanijeg serijala VIP Velikog Brata je Milan Marić. Glasovima publike iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, odlučeno je da Milan Marić, "Švaba" iz filma "Rane" osvoji 50.000 evra.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.