Soraja zajahala sustanara

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2011, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja zajahala sustanara

Nedeljni zadatak u kući "Velikog brata" razveselio je stanare koji su, da bi zadovoljili Velikog brata, morali da pokažu svoju kreativnost u umetničkom plivanju i da smisle što bolju koreografiju.

Nakon razuzdanog i pijanog petka, stanari VB kuće su subotu proveli ulepšavajući se.

I dok je Nikola depilirao Dražena i napravio mu frizuru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Soraja i Švaba su se kupali u bazenu. Vreme provedeno u bazenu Soraja je iskoristila za smišljanje i improvizaciju svog imaginarnog spota.

Ostatak dana ukućani su proveli praveći spisak namirnica, kuvajući i zabavljajući se. U nedelju ujutro probudilo ih je kukurikanje.

Ubrzo nakon buđenja Nikola je u ispovedaonici dobio koverat sa dnevnim zadatkom tokom kojeg će stanari morati da pokažu svoju kreativnost i talenat u umetničkom plivanju.

Kandidati su podeljeni u grupe, a jednu od njih čine Soraja, Slavica i Džordž. Tokom smišljanja svoje koreografije Soraja je u jednome trenutku zajahala Džordža, a on je ostao zbunjen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VB: SORAJA PREKO VEZE DO POBEDE!? VIDEO!

Izvor: iYupi.com, 20.Mar.2011

Današnji zadatak u kući Velikog brata je takmičenje u umetničkom sinhronom plivanju, gde ukućani treba da pokažu svoju gracioznost, duhovitost ali i kreativnost Podeljeni su u grupe od po troje, predstavljajući četiri tima koji će se takmičiti u umetničkom sinhronom plivanju. Timovi su:...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.