Soraja skvasila sise!

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja skvasila sise!

Bivša učesnica „Velikog brata“ odmara se u Crnoj Gori, gde više vremena provodi u bazenu nego u moru

Rashladila obline.
Soraja Vučeljić, po mnogima najzgodnija ukućanka poslednjeg serijala „Velikog brata“, privlači pažnju gde god da se pojavi. Kako bi sebe poštedela pogleda napaljenih muškaraca (a neretko je dobrano odmere i žene), ona se umesto za brčakanje u moru odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << za kupanje u bazenu jedne vile na Crnogorskom primorju.
Prsatoj Sari najprivlačnije je bilo noćno kupanje. Ona je svoje prijatelje na Fejsbuku počastila s nekoliko izazovnih fotografija, na kojima pozira u kupaćem kostimu sa isturenom zadnjicom. A najviše pažnje privukla je slika na kojoj je u kadi prekrivena samo penom.
Mnogi bi je rado oduvali. Mislimo na penu.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.