Severina: premijera nove pesme u toku nedelje!

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina: premijera nove pesme u toku nedelje!

Iako je bilo najavljeno da će premijera Severinine pesme "Bred Pit" biti postavljena 18. 6. na njenoj "Fejsbuk" stranici, to je odloženo za ovu nedelju.

Severina Vučković uveliko priprema svoj novi, trinaesti album, zbog čega je morala da odloži i neke planove vezane za glumu. Album bi trebalo da objavi do kraja godine a sada se sprema da u velikom finalu "Velikog brata" izvede premijerno novi singl "Bred Pit".

- Imali smo najbolju nameru da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << objavimo singl "Bred Pit" u subotu 18. 6, ali zbog dodatnih ideja u završnoj fazi miksanja došlo je do kašnjenja. Pesma će biti emitovana u toku nedelje, objavio je Tomislav Petrović, Severinin menadžer na njenoj zvaničnoj "Fejsbuk" strani.

Severina je poslednjih meseci sve više u Beogradu, a proteklog vikenda je sa svojim verenikom Milanom Popovićem bila na koncertu Ejmi Vajnhaus. Tako će i pesmu premijerno izvesti u Beogradu.

- Veoma se radujem premijeri, jer je pesma, pozitivna, vesela i zarazna. Na novom albumu naći će se razni stilovi. Osim dalmatinskog melosa biće i kantautorskih pesama za koje sam sama napisala i muziku i tekst, rekla je Severina u intervjuu za Blic.

Seve, Nata i JK u "Velikom Bratu"

Severina ima novi singl:"Bred Pit"

"Procureo" deo nove Severinine pesme (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   Facebook,   Nova godina

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avril Lavinj snima novi album

Izvor: S media, 21.Jun.2011

Američka pop pevačica Avril Lavinj je uveliko u studiju i priprema novi album koji će imati primese popa i biti potpuno u njenom "fazonu"...Muzička zvezda Avril Lavinj priprema peti studijski album i već ima snimljenih 8 pesama. Njeni fanovi bili su razočarani prethodnim albumom jer su pesme bile...

Nastavak na S media...

Severina se raduje premijeri nove pesme

Izvor: CrveniTepih.com, 22.Jun.2011, 00:12

Severina Vučković uveliko priprema svoj novi, trinaesti album, zbog čega je morala da odloži i neke planove vezane za glumu. Album bi trebalo da objavi do kraja godine a sada se sprema da u velikom finalu 'Velikog brata' izvede premijerno novi singl 'Bred Pit'. - Imali smo najbolju nameru da objavimo...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.