Savršena veza: Ukućani Velikog brata moraju vezani da se kupaju!

Izvor: 011vodič.com, 26.Sep.2015, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršena veza: Ukućani Velikog brata moraju vezani da se kupaju!

Ukućani Velikog brata večeras su dobili veoma zahtevan zadatak koji se zove “Savršena veza”.
Veliki brat im je objasnio da neće birati oni i da će parovi morati da se ponašaju kao pravi parovi. Deliće isti krevet, odlaziti na spavanje u isto vreme, jesti istu hranu i ista pića i birati jedno drugome šta da obuku. Sve će im to biti lako, jer će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vezani sve vreme
Parovi su: Darko i Tina, Ivona i Branislav, Ervin i Barbara, Luća i Zorica, Giba i Mika sa Mirjanom, Anton, Goran i Vesna.
Naravno, parovi i trojke, mogu da se druže i sa ostalima ali i da im je u cilju da se što više zbliže i upoznaju da bi postali savršen par. Poziva ih da otvore poklon. I da krenu sa vezivanjem.
Samo u toaletu se mogu razdvojiti kao i u ispovedaonici, zatim dok se presvlače ali ne duže od jedan minut a tuširaju se vezani u trojki ili paru.
Veliki brat može da da dozvolu u slučaju izvršavanja zadataka.

#svet
The post Savršena veza: Ukućani Velikog brata moraju vezani da se kupaju! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kraj gladovanju: Pogledajte kako su ukućani “Velikog brata” reagovali na hranu (video)

Izvor: Svet, 26.Sep.2015

Ukućani “Velikog brata” konačno imaju šta da jedu.. Oni su već nedelju dana živeli od vitaminskih šejkova i od Brandžine i Banetove milostinje.. Sinoć ih je Veliki brat nagradio hranom, nakon uspešnog zadatka u kojem su morali da se pretvaraju da su zamrznuti.. . . Veliki Brat je izdao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.