SVET saznaje: Bivša nevenčana supruga Aleksandra Radojičića ulazi u Velikog brata!

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVET saznaje: Bivša nevenčana supruga Aleksandra Radojičića ulazi u Velikog brata!

Aleksandar Radojičić imaće burnu jesen. Kako SVET saznaje, njegova bivša nevenčana supruga Jelena Melezović potpisala je ugovor sa produkcijom i definitivno je jedna od učesnica rijalitija Veliki brat, koji kreće sa emitovanjem sledeće nedelje na televizijama Prva i B92.
Naši izvori tvrde da Jelena planira da ispriča mnogo toga pikantnog o mladom i zgodnom glumcu. Poznato je da Aleksandar i Jelena nisu u dobrim odnosima i da jedva uspevaju čak i da se dogovore >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oko brige o ćerki, a Jelena je svoje nezadovoljstvo često ispoljavala na svom Fejsbuk profilu.
Ostaje nam da sačekamo da počne Veliki brat i da saznamo šta Jelena ima da otkrije o svom nekadašnjem partneru.
Tekst:
Foto: Svet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SVET saznaje: Bivša nevenčana supruga Aleksandra Radojičića ulazi u Velikog brata!

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2015

Aleksandar Radojičić imaće burnu jesen. Kako SVET saznaje, njegova bivša nevenčana supruga Jelena Melezović potpisala je ugovor sa produkcijom i definitivno je jedna od učesnica rijalitija Veliki brat, koji kreće sa emitovanjem sledeće nedelje na televizijama Prva i B92.. Naši izvori tvrde...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.