SPISKALI VB NOVAC: Raskinuli Marijana i Nemeš?

Izvor: Poznati.info, 04.Jun.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPISKALI VB NOVAC: Raskinuli Marijana i Nemeš?

Marijana je nagradu od 104.700 evra potrošila na zajednička putovanja, dok je dobar deo novca pozajmila sestri da otvori kafić, njen mlađani dečko otišao je “da se snađe” – u Milano

Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš naišli su na ozbiljnu prepreku koja može značiti kraj njihove veze.

U “Velikom bratu” pravili su haos, ona se zbog njega razvela, on se zbog nje posvađao sa roditeljima, ali njihova ljubav bila je jača >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << od svega…

Premda je na poslednjim fotografijama koje su objavljivali na Fejsbuku delovalo kao da je između njih sve u najboljem redu, prema poslednjim informacijama stvari nisu baš sjajne.

Veza pobednice “Velikog brata” Marijane Kovačević (eks Čvrljak) i Nikole Nemeševića Nemeša posle dve godine zapala je u ozbiljnu krizu!

Marijana je nagradu od 104.700 evra uglavnom potrošila na njihova zajednička putovanja, dok je dobar deo novca pozajmila sestri da otvori kafić. I kako je ona novac “spiskala”, njen mlađani dečko otišao je “da se snađe” – u Milano.

Ostaje pitanje da li će na kraju uspeti da prevaziđu i ovaj težak period, kao što su to činili kad god bi naišli na neku prepreku, ili će ovaj put biti – adio Mare.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.