SORAJA SE UGOJILA 10 KILA!

Izvor: Kurir, 06.Jun.2011, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SORAJA SE UGOJILA 10 KILA!

Hrana na usta ulazi! Soraja Vučelić, koja je u kuću Velikog brata zakoračila kao seks simbol, izgleda da će iz nje izaći kao prase! Iz dana u dan sve više poseže za hranom, koja život znači, usled čega se sve više tovi. Njeno seksi telo, koje je mamilo uzdahe, polako, ali

Hrana na usta ulazi!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Soraja Vučelić, koja je u kuću Velikog brata zakoračila kao seks simbol, izgleda da će iz nje izaći kao prase! Iz dana u dan sve više poseže za hranom, koja život znači, usled čega se sve više tovi. Njeno seksi telo, koje je mamilo uzdahe, polako, ali sigurno gubi svoj prvobitni oblik.

Soraju očigledno guši zatvoreni prostor, pa probleme leči prejedanjem! Iako se od nje, zbog glasa koji je bije, očekivalo mnogo više akcije u kući Velikog brata, ona se predstavila u posve drugačijem svetlu - kao smerna, skoro pa sasvim obična devojka, koja je, eto, glavno zadovoljstvo u ovom rijalitiju pronašla uživajući u slatkim zalogajima!

(M. K. V.)





Sanjala seks s pevačicom!

Pošto u toku dana neko unosi mnogo hrane u organizam, onda nije ni čudo što ima noćne more.

Soraja je ukućanima priznala da je sanjala seks sa ženom, i to ne s bilo kojom, već s pevačicom! Kojom? Možemo samo da nagađamo, jer Crnogorka to nije htela da otkrije.

- Baš su bili perverzni snovi... Sanjala sam da sam na fakultetu i da mi je profesorka ona poznata pevačica koju poznajem. Došla je na ispit i napila se. Svi studenti su joj to zamerili, osim mene. Ja sam bila uz nju. Odgovarala sam i dala mi je desetku. Posle ispita sam otišla kod nje da se zahvalim i, eto, desilo se "ono" - rekla je Soraja.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKI BRAT: USVINJILA SE – SORAJA SE UGOJILA 10 KILOGRAMA!

Izvor: BezZabrane.com, 06.Jun.2011

Soraja Vučelić, koja je u kuću Velikog brata zakoračila kao seks simbol, izgleda da će iz nje izaći kao prase! Iz dana u dan sve više poseže za hranom, koja život znači, usled čega se sve više tovi. Njeno seksi telo, koje je mamilo uzdahe, polako, ali sigurno gubi svoj prvobitni oblik. Soraju...

Nastavak na BezZabrane.com...

Soraji prija Veliki brat, nabacila kilograme!

Izvor: medio.rs, 07.Jun.2011, 02:01

Soraja Vučelić, koja je u kuću Velikog brata ušla kao seks simbol, iz nje izaći znatno deblja! Ona se u Kući VB-a baš ugojila.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.