Rade se izlanuo: Pobednik Velikog brata se unapred zna?

Izvor: Blic, 10.Nov.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade se izlanuo: Pobednik Velikog brata se unapred zna?

Izjava Radeta Vasića podstakla je glasine da je unapred dogovoreno ko će pobediti u Velikom bratu.

Tata Vasić objašnjavao je Mirjani zašto ne bi trebalo da se oduzima novac od glavne nagrade kada stanari naprave greške, uputio ju je da pita rukovodioce i da ne pravi probleme.

- Ja taj novac neću dobiti, on ide Gibi i njemu se obrati. Jer tako je dogovoreno. Da Giba pobedi - rekao je Rade, zbog čega su se pojavile glasine da je pobednik unapred dogovoren.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MI GLEDANO I GLASAMO, A POBEDNIK SE VEĆ ZNA: Evo ko će odneti 100.000 evra u Velikom bratu!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015

Rade Vasić, glava porodice Vasića, u Velikom bratu izgovorio je nešto što je mnoge podstaklo zaključak kako je unapred dogovoreno da Giba pobedi...Naime, dok je tata Vasić objašnjavao Miri zašto se ne bi trebao oduzimati novac od glavne nagrade kada stanari počine greške, uputio ju je da "pita...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.