Rada Vasić: Jedva čekam da oženim Miku i Gibu i to na isti dan!

Izvor: Svet, 08.Dec.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Vasić: Jedva čekam da oženim Miku i Gibu i to na isti dan!

Nakon ispadanja iz kuće “Velikog brataRada Vasić (50) jedva je dočekala da zagrli supruga Radeta (55). Čim su izašli iz kuće zaputili su se ka rodnom Prokuplju, gde ih je sačekao veliki broj prijatelja i komšija.
Rada se pohvalila kako su, čim je stigla ispred porodične kuće, komšije su počele da viču u glas.
“Bravo, vi ste mi otvorili obraz”, govorile su komšije u glas >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dok je Rada delila roštilj, piće i meze.
Oni su po izlasku dali svoj prvi veliki intervju u kojem su odgovarali na veliki broj pitanja, a kada su ih upitali šta je tajna braka dugog 36- godina, oni su naveli da je to prava ljubav.
“Samo ljubav, poštovanje, zavezani smo jedno za drugog. Ne možeš jesti suv hleb, ali ljubav kad se voli, traje brak”, navela je Rada, dok je njen suprug ispričao kako je njegova žen velika domaćica.

“Volimo se kao i kad smo bili mladi. Sad se volimo i više. Niti ja mogu bez nje niti ona bez mene. Zna dobro da kuva, domaćica je na prvom mestu, nikad se nismo posvađali, nisam je udario, rekao ružnu reč. Ja njoj u krevet kafu nosim”, rekao je Rade.
Vasićka je istakla da je pala svog supruga zbog toga što se pokazao kao dobar u vođenju ljubavi.
“Lepota, brate. Prvo lepota, pa posle ljubav, seks. Šta može da privuče nego ljubav. Pokazao se dobro, seksualni je čovek i ja sam ostala sa Radetom do kraja”, objašnjava Rada.
Na pitanje koja je njihova najveća neostvarena želja kada su njihovi sinovi Giba i Mika u pitanju, oni su naveli da ih ožene ne isti dan.
“Da oženimo bliznance na isti dan. Bila bi to jedna bogata svadba, koja bi se pamtila i o kojoj bi svi pričali”, rekli su oboje u glas.
Uskoro se vraćaju u Nemačku kako bi sredili papire, a čime će se kasnije baviti otvoreno govore:
“Radimo u vinariji u Nemačkoj gde punimo boce vina. Nameravam da tražim penziju kad se vratim. Umorna sam od svega. Rade još neće u penziju, tek za jedno pet-šest godina”, završava priču rada za 24sata.hr.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.