Preminuo Radašin iz Velikog Brata

Izvor: B92, 06.Nov.2023, 13:44

Preminuo Radašin iz Velikog Brata

Popularni rijaliti učesnik Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, koji je slavu stekao prvim pojavljivanjem u formatu Veliki Brat, preminuo je noćas u 62. godini.

On je preminuo u svom selu Ljupten, koje se nalazi između Aleksinca i Niša. Snajka zvezde Velikog Brata, Violeta, otkrila je od čega je Radašin preminuo.

"Pukao mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kapilar na nozi, dobio je sepsu. Umro je u 62. godini. I dalje je bio u braku sa ženom. Ona je to teško podnela. Niz godina je bio bolešljiv, evo sad spremamo sve oko sahrane", rekla je Violeta za "Blic".

Inače, Radiša Miljković bio je učesnik nekoliko rijalitija, a mnogi su komentarisali da je dvojnik glumca Radoša Bajića, zbog čije je uloge u seriji "Selo gori, a baba se češlja" i dobio nadimak.

Nakon učestvovanja u rijalitiju nastupao je po klubovima gde je u šestoj deceniji igrao. Poslednje dane života proveo je u rodnom selu sa ženom Zlatkom, sinom, snajom i četvoro unučadi (Jelena, Jovan, Petar i Hristina). Poslednjih godina bavio se poljoprivredom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U KUĆI STARI ĆILIMI I STOLARIJA Pokojni Radašin iz "Velikog brata" je ovako živeo poslednjih godina: "Nemam pare da kupim kravu, svi su me zaboravili"

Izvor: Blic, 06.Nov.2023

Bivši rijaliti učesnik Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin (62), umro je noćas, u svom rodnom selu Ljupten, koje se nalazi između Aleksinca i Niša, gde je i proveo svoje poslednje dane života.

Nastavak na Blic...

Bolest mu izmenila LIČNI OPIS, ali ne i KARAKTER - Radoš iz "Velikog brata" i posle SLAVE ostao ČOVEK IZ NARODA, a pamtićemo ga po OVOME

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023

Poslednje dane proveo je u svom zavičaju u krugu porodice..Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin iz sela Ljupten, zasmejavao je gledaoce rijalitija "Veliki brat" i "Farma". Veliku pažnju privukao zbog toga što mnogi kažu da podseća na glumca Radoša Bajića...Gledaoci su ga je zapamtili po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Često su se svađali na “Farmi“, a kad je saznala da je Radašin UMRO usledila je nesvakidašnja reakcija pobednice “Farme“

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Nov.2023

Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin (62), preminuo je noćas u svom domu.. Radašin iz Velikog brata • youtube. .. Inače, Radašin je bio...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.