Izvor: Luftika.rs, 07.Nov.2023, 12:31

Popularni glumac pronađen mrtav na klinici za odvikavanje, uz drogu i pritisak slave doživeo samo 35

Tužan kraj za bivšeg dečjeg glumca Evana Elingsona.
Evana su pronašli u spavaćoj sobi klinike za odvikavanje koja se nalazi u gradu Fontana, u Južnoj Karolini, prenosi TMZ. Preminuo je u 35. godini.
Njegov otac Majkl potvrdio je tužnu vest na mestu događaja i dodao da se njegov sin borio s drogama, ali da mu je poslednjih godina bilo bolje i oporavljao se.
Prema informacijama iz mrtvozorničkog odeljenja, čini se da nije reč o krivičnom delu, a uzrok smrti zasad nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << poznat.
Evan je svetsku slavu stekao uz Dejvida Karusa u TV seriji „CSI: Miami“, uz Kifera Saderlanda u seriji „24“, te uz Kameron Dijaz u filmu „Čuvarka svoje sestre“. No na malim ekranima nismo ga videli više od deset godina, i to nakon što je odlučio da uzme pauzu od glume.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Evan Ellingson (@evanellingson)


Njegova poslednja uloga bila je uloga Kajlija Harmona u epizodi „CSI: Miami“ iz 2010. godine, a inače se pojavio u ukupno 18 epizoda te hit kriminalističke serije.
Njegova prva glumačka uloga bila je u filmu „Living In Fear“ iz 2001. godine u kojem je glumio mladog Čaka s 12 godina.
Zatim se pojavio kao mladi Luk Spenser u epizodi sapunice „General Hospital“ iz 2001. godine, a onda je snimio manju ulogu Aldena Boja u „The Gristle“. Od 2001. do 2002. glumio je u deset epizoda TV serije „Titus“ s Kristoferom Titusom i Stejsi Kič.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Evan Ellingson (@evanellingson)


Godine 2003. glumio je Adama u „Rules Of The Game“, a zatim je 2005. godine imao ulogu Bendžamina Givensa u filmu „Confession“ u kojem su glumili Pit Grini i Kris Pajn.
Na male ekrane se vratio s „Potpunim divljacima“, u kojma je glumio u 19 epizoda od 2004. do 2005. godine, a pojavio se i u epizodi „Bonesa“ s Dejvidom Boreanazom i Emili Dešanel.
U filmu „The Bondage“ iz 2006. glumio je Marka Edvardsa uz Majkla Angarana, a takođe je imao ulogu u epskom ratnom filmu Klinta Istvuda „Letters From Iwo Jima“.
Godinu dana kasnije dobio je ulogu Džoša Bauera, nećaka protivterorističkog agenta Kifera Saderlanda Džeka Bauera u triler seriji „24“, a nakon toga je radio na „Walk The Talk“ i „State of Mind“, a 2009. godine snimio je veliku ulogu u dugometražnom hit-filmu „Čuvarka svoje sestre“, u kojem je glumio s Kameron Dijaz.
Rekao je:
– Nikad nisam imao ista iskustva iz detinjstva koja su imali moji prijatelji. Nikad nisam imao više vremena da budem s njima. Međutim, moje detinjstvo je bilo kul. Bio sam zauzet radeći stvari koje volim i nisam zažalio jer sam rano otkrio svoju strast prema glumi – izjavio je u julu 2009. godine u intervjuu za Philstar Global.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Evan Ellingson (@evanellingson)


Inače je prema IMDB-u otkriven u skejt parku gde su ga agenti zamolili ne samo da vozi skejt za Vans PeeWee tim, već i da napravi reklamu za Vans Company, što mu je otvorilo vrata glume.
Tokom života pogodila ga je i velika tragedija, kada je njegov stariji brat, Ostin Elingson, preminuo od posledica predoziranja drogom 2008. godine, a iza Evana je ostala ćerka Bruklin, koju je dobio te iste godine.
Izvor: Dnevnik.hr / Kurir
Glumac iz hit serije „Vesele 70-e“ osuđen na 30 godina zbog silovanja

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.