Posle smrti Filipa i Ksenije Pajčin potpuno se povukao iz javnosti i sada Petar Kapisoda izgleda skroz drugačije

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Avg.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle smrti Filipa i Ksenije Pajčin potpuno se povukao iz javnosti i sada Petar Kapisoda izgleda skroz drugačije

Kada su u pitanju crnogorski sportisti veliki je broj onih koje su „kitili“ titulama najzgodnijih. Međutim, onaj koji je najduže poneo istu jeste Petar Kapisoda, bivši rukometaš koji je godinama važio za ubedljivo najboljeg frajera među sportistima.
Petra su godinama povezivali za raznim lepoticama među kojima je bilo mnogo onih iz javnog života. Samo neke od njih su Marija Karan, Tijana Stajšić, voditeljka Dejana Rosuljaš…
Međutim, od tragedije kada je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << rođeni brat Filip ubio pevačicu Kseniju Pajčin, pa sebe, Petra smo vrlo retko viđali u medijima, a još manje smo čitali o njegovom privatnom životu.
Foto: MNPress/Marko Metlass Ono što se sada zna jeste da je ostao u svetu sporta, a nalazi se na poziciji direktora muških reprezentativnih selekcija Rukometnog saveza Crne Gore.
Kako danas izgleda pogledajte na sledećoj.

Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.