Pljuvanje je krenulo: Stefanina mama nesređena ušla u rijaliti!  (video)

Izvor: 011vodič.com, 12.Nov.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljuvanje je krenulo: Stefanina mama nesređena ušla u rijaliti! (video)

U kuću Velikog Brata večeras je stigla nova ukućanka, kojoj su se ukućani baš obradovali. Reč je o majci skandalozne Hrvatice Stefani Banić.
Katja Banić bi trebalo da se ravnopravno sa ostalima bori za glavnu nagradu, a kako će se uklopiti, ostaje nam da vidimo.
Iako su je ukućani dočekali sa oduševljenjem, gledaoci joj se nisu naročito obradovali. Na društvenim mrežama mogu se pročitati komentari >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je mogla da se ofarba i namesti frizuru za ulazak u rijaliti.
Šta vi mislite?


#svet
The post Pljuvanje je krenulo: Stefanina mama nesređena ušla u rijaliti! (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Pljuvanje je krenulo: Stefanina mama nesređena ušla u rijaliti! (video)

Izvor: Svet, 12.Nov.2015

U kuću Velikog Brata večeras je stigla nova ukućanka, kojoj su se ukućani baš obradovali. Reč je o majci skandalozne Hrvatice Stefani Banić.. Katja Banić bi trebalo da se ravnopravno sa ostalima bori za glavnu nagradu, a kako će se uklopiti, ostaje nam da vidimo.. Iako su je ukućani dočekali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.