Izvor: Scandal.rs, 31.Jul.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALA JE GRUDI U “VELIKOM BRATU”, BILA PRISNA SA MARKOM MILJKOVIĆEM, ODSELILA SE IZ SRBIJE I IZGLEDA OVAKO!

Daliborka Milanković iz Prnjavora bila je učesnica prve sezone rijaliti šoua “Veliki Brat” koji se emitovao 2006. godine. Ova atraktivna plavuša raskošnih oblina bila je miljenica mnogim muškim ukućanima, jer se nije libila da bude razgolićena, a jednom prilikom su joj čak ispale grudi iz brushaltera kada se presvlačila. Osim po ovom pehu gledaoci je The post POKAZALA JE GRUDI U “VELIKOM BRATU”, BILA PRISNA SA MARKOM MILJKOVIĆEM, ODSELILA SE IZ SRBIJE I IZGLEDA OVAKO! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Žizela opet u Parovima, učesnica osme sezone?

Izvor: Scandal.rs, 31.Jul.2019

Takmičarka sedme sezone rijalitija “Parovi”, Ivana Žizela, priznala je da je napravila veliku grešku i da se sada nervira zbog toga. Podelila je sa pratiocima da šest godina beži od momka koji je želi, a ona traži nekog drugog, krivo joj je što je mogla gospođa da bude, a zbog famoznog momka...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.