Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČI SU JOJ SLABA STRANA: Luna Đogani u zagrljaju muzičke zvezde! NI NJEMU NIJE ODOLELA!

Ljubavni život Lune Đogani i te kako privlači pažnju javnosti. Dok je boravila u “Zadruzi”, doživela je dve velike ljubavi – sa Slobom Radanovićem i sada Markom Miljkovićem, a kako se navodilo, u periodu između njih dvojice bila je u neobaveznoj vezi sa Gastozom. Međutim, ovo polje njenog života intrigirao je i pre rijalitija. Navodno, The post PEVAČI SU JOJ SLABA STRANA: Luna Đogani u zagrljaju muzičke zvezde! NI NJEMU NIJE ODOLELA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko zabranio Luni da razgovara sa Gastozom: Nenad se oglasio i šokirao sve!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jul.2019

Luna Đogani šokirala je sve svojim priznanjem da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, što je uznemirilo i njenog dečka Marka Miljkovića! Zbog toga, gradom su kolale priče da postoji određena zabrana za njihovo druženje. Međutim, dupla kruna rijalitija izjavio je nakon svega da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.