Nepristojna ponuda Velikog brata

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2011, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepristojna ponuda "Velikog brata"

Ovogodišnji "Veliki brat" zaista je nepredvidiv. Zadaci, ulasci članova porodice, javne nominacije, otpad... Ukućane u nedelju očekuje veliko iskušenje- nepristojna ponuda...

Ukućani Velikog brata navikli su da se svake nedelje pozdrave sa jednim od saboraca. Ove nedelje će ih staviti u iskušenje: moraće da biraju između novca i jednog od izbačenih.

Aktuelni stanari kuće će se odreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 35.000 eura od glavne nagrade ukoliko žele da vrate jednog od ukućana koji je izbačen. Najviše suza je bilo proliveno po izlasku Eme iz kuće, jer je većina "izbacivača" osetila grižu savest.

Hoće li je "kupiti", vratiti nekog drugog ili ipak zadržati novac, videćemo u nedelju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nepristojna ponuda Velikog brata

Izvor: medio.rs, 14.Maj.2011

Ovogodišnji "Veliki brat" zaista je nepredvidiv. Zadaci, ulasci članova porodice, javne nominacije, otpad.. Ukućane u nedelju očekuje veliko iskušenje- nepristojna ponuda..

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.