Navijači Borusije pretukli Geceovog brata, porodična kuća u klupskim bojama!

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Borusije pretukli Geceovog brata, porodična kuća u klupskim bojama!

Vest o transferu Marija Gecea iz Borusije Dortmund u Bajern izazvala je veliki bes navijača, koji je na svojoj koži osetio njegov mlađi brat.

Njega su pretukli navijači "milionera" u školi, pa je dečak dobio policijsku pratnju, a osim toga, porodična kuća Geceovih ofarbana je u klupske boje, crnu i žutu.

Revoltirani navijači su palili i dresove Gecea, a novi šok bi mogao da bude i odlazak Levandovskog u Minhen, ukoliko se zvanično potvrdi priča menadžera Enrikea Rejesa.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Geceov brat na meti ultrasa

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2013, 13:18

Odluka Marija Gecea da pređe u Bajern Minhen donela je i članovima njegove porodice mnogo problema. Mlađi brat je doživeo torturu u školi a porodična kuća je prefarbana sprejom.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.