ZBOG PRELASKA U MINHEN: Pretučen brat Marija Grecea

Izvor: Kurir, 24.Apr.2013, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG PRELASKA U MINHEN: Pretučen brat Marija Grecea

dečak je dobio policijsku pratnju, a osim toga, porodična kuća Geceovih ofarbana je u klupske boje, crnu i žutu

Transfer Marija Gecea iz Borusije Dortmund u Bajern povod je velikog besa navijača, koji je na svojoj koži osetio njegov mlađi brat.

Njega su pretukli navijači "milionera" u školi, pa je dečak dobio policijsku pratnju, a osim toga, porodična kuća Geceovih ofarbana je u klupske boje, crnu i žutu.

Revoltirani navijači su palili i dresove Gecea, a sad su se ustremili i na predsednika Bajerna Ulija Henesa, koji zbog utaje poreza po njima mora u zatvor.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ZBOG PRELASKA U MINHEN: Pretučen brat Marija Gecea

Izvor: Kurir, 24.Apr.2013

dečak je dobio policijsku pratnju, a osim toga, porodična kuća Geceovih ofarbana je u klupske boje, crnu i žutu..Transfer Marija Gecea iz Borusije Dortmund u Bajern povod je velikog besa navijača, koji je na svojoj koži osetio njegov mlađi brat...Njega su pretukli navijači "milionera" u školi,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.