Mladen poljubio  Anabelu

Izvor: Blic, 13.Feb.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladen poljubio Anabelu

U kući „Velikog brata” pao je prvi poljubac između Mladena i Anabele. Nakon dobro obavljenog zadatka „klizanje” Mladen je iskoristio priliku i poljubio je Anabelu, a ona se nije bunila.

Sve je počelo zadatkom „klizanje”. Ukućani su se podelili na klizače i trenere (treneri su osmišljavali različite koreografije, a klizači su klizali) i međusobno su se takmičili u ovoj veštini. Nastupali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su čak i u parovima, a stranu bogatih branili su upravo Anabela i Mladen. Njih dvoje su glumili nesrećan, zaljubljen par, gde devojka, iako oseća nešto prema njemu, odbija mladića. U svakom njihovom pokretu mogla se naslutiti velika strast i ljubav, a na kraju tačke Mladen je Anabelu nežno zagrlio. Na sceni su izgledali kao pravi zaljubljeni par i odlično su klizali. Upravo zbog toga Veliki brat im je dao najviše ocene - dve desetke. U trenutku ushićenja zbog pobede, Mladen je zagrlio Anabelu, uhvatio je za glavu i poljubio je pravo u usta. Anabela se samo nasmejala i oboje su se sledećeg trenutka pravili kao da se ništa nije desilo, kao da je ova situacija potpuno normalna.

Mladen očigledno ne gubi vreme i na sve načine od početka šoua pokušava da pridobije Anabelu. Ona se nećka, ali u poslednje vreme popušta, pa se između njih sve češće mogu videti iskrice ljubavi. Anabela je Mladenu rekla da pričeka zato što se još oporavlja od razvoda, te da nije trenutno spremna za ljubav. Mladen je istakao da je razume, ali je, ipak, pomalo napadan.

Slađa Delibašić, nekadašnja Anabelina jetrva i drugarica, kaže za „Blic” da je videla njihov poljubac.

- Videla sam kako ju je poljubio. Možda je taj poljubac bio drugarski, ne znam. Verovatno bi, da je nešto značio, njih dvoje nastavili da se strasno ljube. Ko zna. Meni je kao gledaocu to svakako bilo veoma simpatično - počinje priču Slađa i objašnjava da je Anabela u Mladenu najverovatnije videla bivšeg muža Gagija.

- Ne bih da ulazim u Anabelin ukus muškaraca, ali mene Mladen podseća na Gagija. Ta kosica, brada, možda su se zbog toga tu negde pojavile simpatije. Ipak, mislim da je situacija u kući suviše stresna da bi se razvila neka ljubav, ipak su tu kamere. Mislim da Anabela ne bi ulazila u neku veću avanturu s njim. A kad izađu, ne znam - zaključuje Slađa.

Sin Hristifor

Mladen i Anabela u „Velikom bratu” imaju sina Hristofora, malu plastičnu lutku koju hrane, menjaju joj pelene, uspavljuju i maze. Interesantno je to da je beba dobila ime po Mladenovom dedi, a kako se pričalo, upravo su Mladen i njegova bivša devojka, popularna pevačica Seka Aleksić, dok su bili vereni planirali da tako nazovu svoje dete.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.