Marijanin muž podneo zahtev za razvod

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2011, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijanin muž podneo zahtev za razvod

Dragana Čvrljak, sestra Marijaninog muža Ivana, otkrila je kako je Marijanu doživljavala kao sestru, kao i da je van kuće Velikog Brata bila potpuno drugačija, odnosno bila je brižna majka koja nije pila u toku dana.Takođe je potvrdila i da je njen brat konačno podneo papire za razvod braka.

Dragana Čvrljak ispričala je u intervjuu za Extru kako je bila velika podrška Marijani pre ulaska u šou, ali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ju je njena afera s Nemešom razočarala, prenosi Net.

- Nismo mogli da verujemo svojim očima. Bili smo povređeni i razočarani jer smo je primili u porodicu otvorenog srca. Najgore je bilo mom bratu. Marijana je bila ljubav njegovog života, rekla je Dragana.

Sestra Ivana Čvrljka misli da se Marijana ponašala slobodnije u kući Velikog Brata, kako bi proverila da li još uvek vredi na "tržištu". Začudilo ju je i što je Marijana pre rijalitija bila brižna majka, a u šou se pokazala kao veoma hladna osoba.

- Iznenadila sam se kako je malo emocija prema detetu pokazala u VB, izjavila je, i dodala kako Marijanu nikad nije videla da pije tokom dana, ali da je kad bi izašli volela da popije pa čak i da pretera.

Prema pisanju hrvatskog magazina "Stori", Marijanin suprug Ivan podneo je papire za razvod braka, što je potvrdila i Dragana Čvrljak, a preneo Tportal.

-Ivan je podneo zahtev za razvod braka. Kad je reč o Marijani i dalje mislim da nije ni loša, ni zla osoba, nego da je u određenom trenutku donela pogrešnu odluku.

Marijanu nećemo kamenovati ni dočekati na nož. Želimo joj sve najbolje u životu, ali mislim da je u ovom slučaju razvod jedino logično rešenje, rekla je Dragana i dodala da će se Marijana i njen brat sami dogovoriti oko starateljstva, ali da misli da će malu Korinu podjednako viđati oba roditelja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marijanin suprug Ivan podneo zahtev za razvod

Izvor: Press, 08.Jun.2011

Ivan Čvrljak, suprug učesnice „Velikog brata" Marijane koja ga je javno prevarila pred kamerama i imala seks nekoliko puta sa Nikolom Nemeševićem Nemešom, odlučio je da stavi tačku na njihov brak.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.