Marijana Čvrljak u Beogradu čeka Nemeša?

Izvor: Poznati.info, 10.Jul.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Čvrljak u Beogradu čeka Nemeša?

Pobednica Velikog Brata Marijana Čvrljak početkom ove nedelje, u društvu sustanara Horvata Čagalja, stigla u Beograd.
Njih dvoje nisu odoleli noćnom provodu naše prestonice pa su viđeni na popualrnom splavu “Fristajler”, a Marijani su društvo pravile i voditeljke produkcijske kuće “Emotion”, Katarina Šišmanović i Dušica Jakovljević.
Iako su svi očekivali, rialiti zvezde nisu tražile separe ni posebne uslove, već im je velika gužva >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << u klubu itekako prijala. Iako žali za Nemešom, Marijana je uz hladne koktele i haus zvuke skakala do svanuća i sve vreme se nije odvajala od Horvata.
Popularna plavuša je plenila izgledom pa je za njen sto stiglo nekoliko tura pića, među kojima i dve boce najskupljeg šampanjca od anonimnog udvarača. I dok Marijana sa Horvatom dočekuje beogradske zore, Nemeš ih dočekuje sa tatom, na Tasosu.
Izvor: Blic
Slične, interesantne teme: Veliki Brat: Marijana Čvrljak - šta će mi pare bez Nemeša? Veliki brat: Marijana pobednica Velikog brata! Veliki brat: razuzdana Marijana već vara Nemeša?

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

VELIKI BRAT: MARIJANA I HORVAT LUMPOVALI U BEOGRADU!

Izvor: BezZabrane.com, 10.Jul.2011

Pobednica poslednjeg serijala Velikog Brata Marijana i trećeplasirani Horvat obreli su se u četvrtak uveče na popularnom prestoničkom splavu Fristajler. Rijeliti zvezde nisu tražile separe, a velika gužva u klubu nije im bila prepreka za dobar provod, naprotiv. I pored žala za Nemešem, Marijana...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.