Mala škola seksa: Goran na Barbari pokazao kako žene dovodi do vrhunca! (video)

Izvor: 011vodič.com, 02.Nov.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala škola seksa: Goran na Barbari pokazao kako žene dovodi do vrhunca! (video)

Ove nedelje ukućani “Velikog brata” imaju zadatak da snimaju svoje radio emisije.
Najzanimljiviji među njima sigurno su Goran i Barbara, koji su popričali na temu muško-ženskih odnosa, pa su razgovarali i o tome kako žena doživljava orgazam.
Goran je odlučio da prezentuje “Priručnik modernog kurviša”, za koji tvrdi da ga je napisao. Kao pomoćno sredstvo poslužila mu je Barbarina ruka.
“Kako bi se tretirala G tačka? Obično koristimo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kažiprst i idemo iza brega. Tačno iza ćemo napipati tu tačkicu. Palac treba biti lagano pozicioniran na početak brega, pa lagano masiramo”, počeo je Goran da objašnjava kako ženu dovesti do orgazma.
Pogledajte kako je Goran sve to vešto objasnio:


#svet
The post Mala škola seksa: Goran na Barbari pokazao kako žene dovodi do vrhunca! (video) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.