MILAN MILOŠEVIĆ SE VRAĆA U RIJALITI! Stigla ponuda koju niko ne bi odbio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 12:07

MILAN MILOŠEVIĆ SE VRAĆA U RIJALITI! Stigla ponuda koju niko ne bi odbio!

Omiljeno tv lice ponovo pred kamerama.

Jedan od najomiljenijih voditelja "Zadruge", Milan Milošević, navodno će ponovo ući u rijaliti, i to kao takmičar. Kako Kurir piše, voditelju je stigla ponuda da bude učesnik tamošnjeg programa "Veliki brat".

Još uvek nije poznato da li je pristao ili je odbio, niti se Milošević oglašavao ovim povodom.

Pored njega ponudu je pored tamošnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevača, glumaca i učesnika rijaliti formata dobila i Iva Grgurić. Inače, Milošević je u intervjuima govorio da je završio sa rijaliti životom, ali da uvek ostavlja prostor za poslovni razgovor:

- Konobar najbolji, novinar najbolji i voditelj najgledaniji, zar ne? Čujem su se mnogi uplašili da im ne preotmem i ono malo gledanosti što imaju, ali mogu da se opuste, rijaliti nije interesna sfera više, tu sam pokazao i dokazao da sam najbolji - samouvereno je poručio Milošević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.