MARIJANA PREBOLELA NEMEŠA

Izvor: Kurir, 10.Jul.2011, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJANA PREBOLELA NEMEŠA

Kakav Nemeš, kakvi bakrači! Pobednica „Velikog brata“ Marijana Čvrljak konačno se opustila. Nekoliko koktela bilo je dovoljno da bar na trenutak zaboravi na svoju veliku ljubav iz rijalitija.

Kakav Nemeš, kakvi bakrači!

Pobednica „Velikog brata“ Marijana Čvrljak konačno se opustila. Nekoliko koktela bilo je dovoljno da bar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na trenutak zaboravi na svoju veliku ljubav iz rijalitija.

Šibenčanka se u četvrtak uveče u društvu bivšeg cimera Horvata i voditeljke Katarine Šišmanović ludo zabavljala u klubu „Fristajler“. Nisu je u tome omeli ni velika gužva ni znatiželjni pogledi, pa je uz zvuke haus muzike skakutala bukvalno do jutra.

Stigla je i da očijuka s momcima koji su joj neprestano slali ture šarenih pića. U hotel je, ipak, otišla sama. Tačnije, s Horvatom, ali to se ne važi. Pitanje je da li su joj se posle ludog provoda konačno otvorile oči.

(D. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.