Kako se poznati provode: Marijana odmarala od “Velikog brata”, Ana Bebić krila telefon u dekolteu

Izvor: Poznati.info, 15.Apr.2013, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se poznati provode: Marijana odmarala od “Velikog brata”, Ana Bebić krila telefon u dekolteu

Nakon naporne radne nedelje, poznate ličnosti vole da se opuštaju vikendom u klubovima. Ekipa “Blica” u provodu je zatekla Marijanu Mićić, Anu Bebić, Ninu Badrić, Milana Kalinića i druge.

Pevačica Ana Bebić uživala je u dobroj muzici, u društvu prijateljice. Mobilni telefon joj je smetao dok je plesala, a kako nije imala džep, odložila ga je među grudi.

Nina Badrić sve češće dolazi u srpsku prestonicu iz Hrvatske. Ove subote je prisustvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << svirci Marine Visković i Nenada Ćeranića, u klubu “Sinema”. Nina je u klub došla oko ponoći i ostala do jutra.

Voditeljka Marijana Mićić poželela je malo da se odmori od “Velikog brata”, pa je za vikend takođe izašla. Osmeh joj nije silazio s lica.

Dobro se zabavljao i Milan Kalinić, koji je u klub došao sa prijateljem. Izgleda da mu je bilo malo hladno, pa nije skinuo jaknu.

Nakon utakmice u Ivanjici, golman Partizana Vladimir Stojković vratio se u Beograd da se odmori i uživa sa prijateljima.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.