KURTIJEVA MEGALOMANIJA NEMA KRAJA: Lider Samoopredeljenja se ponaša kao Veliki brat, želi svoju privatnu državu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 19:42

KURTIJEVA MEGALOMANIJA NEMA KRAJA: Lider "Samoopredeljenja" se ponaša kao Veliki brat, želi svoju privatnu državu

Molićaj ističe da Kurti, poput svetski poznatog rijaliti programa, teži da kontroliše i nadgleda svakog građanina na Kosovu

Lider SDP Dardan Molićaj pozvao je građane da ne dozvole ponovno uspostavljanje despotije, potpune kontrole i okupaciju države od strane Aljbina Kurtija i Pokreta Samoopredeljenje.

Aktivisti Socijaldemokratske partije bilborde Pokreta Samoopredeljenje na kojima se nalaze Aljbin Kurti i Vjosa Osmani, prelepili su transparentima na kojima piše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Veliki brat te posmatra", aludirajući na sličnost sa načinom vladanja Kurtija.

Molićaj dodaje da Kurti, poput svetski poznatog rijaliti programa, teži da kontroliše i nadgleda svakog građanina na Kosovu.

- Kao u 'Velikom bratu' sve mora da bude kako Kurti vidi, jer sebe smatra državom - navodi se u saopštenju SDP.

Lider Socijaldemokratske partije kritikovao je i ikonografiju Samoopredeljenja tokom kampanje koja, po njemu, Kosovo očigledno vodi ka uspostaljanju nove Kurtijeve despotije.

Big father is watching you! Figura e babës është e gjithëpranishme. Një rend i tillë nuk ka nevojë për kontroll e...

Posted by PSD on Wednesday, February 10, 2021
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.