Još jedna svadba u Parovima: Zmaj mladoženja, a evo i ko je mlada! (foto/video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Jun.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna svadba u Parovima: Zmaj mladoženja, a evo i ko je mlada! (foto/video)

Zmaj od Šipova nije mogao da podnese činjenicu da je emisija “Goli život” posvećena veridbi Zorice i Gastoza, pa je našao način da se nađe u centru pažnje. On se poslužio Gastozovim receptom, pa je tako i on zaprosio bivšu učesnicu “Velikog brataMirjanu Praizović.

Zmaj je kleknuo ispred Mirjane i počeo da priča.

“Ti si srećnija nego da si na lotou izigrala sedmicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ti ćeš srećna da se budiš sa Zmajem svako jutro. To je najlepši život naše budućnosti. Mariću, gde je moj prsten?”, pitao je Ilija Marića koji ga je čudno gledao.

Kad su Zmaju obezbedili prsten, usledeo je drugi deo prosidbe:

“Da li ćeš ti mene varati sa drugim ljudima? Sve što budeš radila meni, radiću i ja tebi”, rekao je Zmaj, navodi kurir.rs.

Mirjana je pristala da se uda za Iliju, iako je rekla da će je dečko ubiti zbog ove odluke.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.