ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SESTRE KOJA DAVI BRATA NA NJIVI: Stezala mu vrat dvadeset minuta, nije popustila stisak iako su je bolele ruke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 23:11

ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SESTRE KOJA DAVI BRATA NA NJIVI: Stezala mu vrat dvadeset minuta, nije popustila stisak iako su je bolele ruke (VIDEO)

Sada joj preti kazna od 25 godina zatvora.

Jeziva scena zabeležena je na zapadu Rumunije pored puta koji povezuje opštine Santandrej i Veliki Varadin. Na snimku se vide brat i sestra koji šetaju biciklističkom stazom. Muškarca se otežano kreće jer je prema navodima loklanih medija bio pod dejstvom alkohola. Vidi se i da nosi flašu koju u jednom trenutku stavlja na asfalt i pali cigaretu.

Žena je u jednom momentu izvadila konopac iz džepa i stegla brata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko vrata nakon čega ga je odvukla na njivu jer su putem prolazili automobili i vozači su mogli da vide šta se dešava.

Nije jasno šta se dalje dešavalo jer su bili predaleko od nadzorne kamere. Vide se samo dve senke kako stoje i kako jedno od njih nekoliko sekundi kasnije pada na zemlju.

Uznemirujući snimak možete pogledati OVDE

Telo muškarca (42) pronađeno je u četvrtak ujutro. Istražitelji su brzo rekonstruisali događaj pomoću snimaka sa nadzornih kamera. Policija je saznala da je bio u društvu sestre i da ga je napala u 21.47 sati pomoću konopca koji je imala u džepu.

- Luminika Luka je nastavila da davi brata 20 minuta i tek u 22.07 sati napustila je mesto zločina nakon što se uverila da više nema puls - objasnio je u petak portparol tužilaštva Kristijan Ardelan.

Luka je priznala krivično delo i određen joj je pritvor od 30 dana zbog ubistva člana porodice. Preti joj kazna do 25 godina zatvora.

Tužilac skreću pažnju na težinu dela koje je počinila žena.

- Morala je da zateže konopac oko vrata žrtve 20 minuta i nije popustila stisak iako su je bolele ruke - navodi se u saopštenju.

Tokom pretresa stana u Santandreju gde su živeli sa još dve sestre istražitelji su prema navodima loklanih medija pronašli konopac kojim je ubijen muškarac. Luminika je radila kao negovateljica u centru za stare i jedina je izdržavala porodicu.

Rumuniju je nedavno, podsetimo šokirala i vest da je policija, nakon što je poštar pronašao tela dve žene u kući u Vasluju na istoku zemlje, zatekla kosti nepoznatog muškarca umotane u ćebe.

Izvor: Srbija Danas/Alo!/Suzana Trajković/M.A.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.