Ena Popov prešla u plavuše! (FOTO)

Izvor: S media, 28.Sep.2011, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ena Popov prešla u plavuše! (FOTO)

Jedno vreme "furala" je prirodnu boju, zatim je počela sa eksperimentisanjem. Bila je ušesnica "Velikog brata", okušala se kao pevačica u "Grandu", pa onda i voditeljka, a sada... Sad je jednostavno "Plavuša", i to kakva.

Bila je prirodan, zatim crvena a sad, rešila je da se oproba kao nežna plavuša. Ena Popov se na "Storijevom" balu pojavila u prelepoj venčanici. Prvi komentar svih prisutnih je bio: Opa, kakva plavuša!

Di-džej plaća milionsku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kaznu zbog Ene Popov! (VIDEO)

Ena Popov i Andrej Maričić umalo poginuli! (VIDEO, FOTO)

Klanica Ene Popov propala u zemlju!

Ena je poznata po tome da voli da eksperimentiše, sklona je promenama zanimanja(od rijalitija, pevanja, preko voditeljstva) a sad i promenama stajlinga. Malo crvena, malo prirodna, a sad plava. Dokle će je to držati, ostaje nam da vidimo. Nadamo se da će se zadrža na ovoj boji, jer izgleda ženstveno i romantično. Možda je to zbog venčanice a možda i zbog... Ne bismo da nagađamo, pogledajte novu estradnu plavušu:

M.N.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.