Ana Kokić: Postaću maskota na aerodromu (FOTO)

Izvor: S media, 27.Sep.2011, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Kokić: Postaću maskota na aerodromu (FOTO)

Ana Kokić Rađen oživela je emocije sa svoje svadbe. Sinoć se na “Storijevoj” žurci pojavila u venčanici, i blistala je kao i onda kada je rekla “Da” svom suprugu vaterpolisti Nikoli Rađenu. Za S media portal otriva kako se oseća sad kada joj se život sveo na sve češća putovanja, i relaciju Atina- Beograd.

- Veoma sam uzbuđena. Evo me ponovo u venčanici i ne mogu a da ne pomislim na sopstveno venčanje. Emocije jednostavno naviru, kaže Ana za S media Portal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Na "Storijevom" balu pojavila se u prelepoj venčanici, ali bez muškog pratioca.

Ana Kokić: Rastanak od Nikole...

Ana Kokić: Psiho je stigao! (FOTO)

Seksi lepotice sa domaće scene u bikiniju (FOTO)

Ana Kokić Rađen je u nedostatku svog muškog pratioca povela sestru. Pevačica je priznala kako se svojski potrudila da proprati čitavu zamisao bala, i priznaje da su joj pripreme oduzele dosta vremena.

Na pitanje kako su joj ćerkice, ali i kako preživljava razdvojenost od svog supruga, Ana je odgovorila:

- Ćerkice su dobro, rastu. Trenutno su sa bakom koja ih uvek lepo pričuva kada sam ja odsutna. Nikola na žalost nije tu, u Atini je. Teško nam je bez njega ali šta ćete, navikli smo na to i prihvatili kako moramo. Jedno je sigurno, postaćemo maskote na aerodromu, našalila se Ana aludirajuću na sve češća putovanja za Atinu.

M.N.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ena Popov prešla u plavuše! (FOTO)

Izvor: S media, 28.Sep.2011, 14:14

Jedno vreme "furala" je prirodnu boju, zatim je počela sa eksperimentisanjem. Bila je ušesnica "Velikog brata", okušala se kao pevačica u "Grandu", pa onda i voditeljka, a sada.. Sad je jednostavno "Plavuša", i to kakva...Bila je prirodan, zatim crvena a sad, rešila je da se oproba kao nežna plavuša....

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.