DEČAKA ŠUTIRALI U GLAVU, DEVOJČICU VUKLI PO ZEMLJI Hirurg KBC Kosovska Mitrovica otkrio stanje napadnute srpske dece (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 23:25

"DEČAKA ŠUTIRALI U GLAVU, DEVOJČICU VUKLI PO ZEMLJI" Hirurg KBC Kosovska Mitrovica otkrio stanje napadnute srpske dece (VIDEO)

Deca R.D. i R.K. su prebačena u KBC Kosovska Mitrovica.

Dečji hirurg, dr Boban Mitrović, rekao je da su brat i sestra, koje je tzv. Kosovska policija napala u Žitkovcu, u stanju velikog psihičkog šoka, ali su stabilno i nisu životno ugrožena, prenosi Kosovo online.

Tzv. Kosovska policija večeras je presrela i maltretirala dvoje maloletne dece, brata i sestru od 15 i 17 godina, dok su se u reonu sela Rudine, kod Zvečana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozili motociklom Kvad.

Specijalci tzv. Kosovske policije zaustavili su ih i bez ikakvog upozorenja oborili na zemlju.

Deca R.D. i R.K. su prebačena u KBC Kosovska Mitrovica.

- Po njihovim rečima, javili su se zbog povreda zadobijenih od strane Kosovske policije. Oni su se danas vozili motociklom, odnosno, Kvadom, u okolini sela Rudine i po njihovim rečima brutalno su pretučeni. Dečak je dobio više udaraca u predelu glave i udarac nogom u predelu slabina, dok je sestra koja je bila suvozač, brutalno skinuta sa morora i vučena po zemlji pri čemu je zadobila kontuzione povrede desnog ramena - rekao je Mitrović.

Dodaje da su dijagnostika i pregledi u toku.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZATEKLA JE SINA NA KOLENIMA, A ĆERKU BOSU" Vučić razgovarao sa majkom dece koju je maltretirala kosovska policija: "Dečaka su udarali, devojčicu vukli po zemlji" (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Jun.2023, 10:16

"Juče su brat i sestra Dara i Kristijan u selu Žitkovac, opština Zvečan napadnuti od strane kosovske policije. Dečaka su udarali, a devojčicu vukli po zemlji. Kada je došla njihova majka koja je sva uplakana bila zatekla je kako sina drže na kolenima na zemlji i čerku koja je bosa od stresa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.