Bojana Maljević: Zajedno smo gledali premijeru Otvorenih vrata

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 06:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Maljević: Zajedno smo gledali premijeru "Otvorenih vrata"

Prva epizoda novog serijala “Otvorenih vrata” dobila je uglavnom pozitivne kritike gledalaca, a glavni junaci serije su se u ponedeljak uveče okupili u studiju, te su na velikom ekranu, uz kokice, gledali prvu epizodu.

- Cela ekipa je bila na okupu u studiju gde snimamo i gledali smo zajedno, baš kao i pre 19 godina. Uzbuđenje je bilo veliko i radost zato što smo svi ponovo na okupu.

Juče sam malo gledala analize gledanosti i nisam očekivala da “Otvorena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vrata” imaju veću gledanost od izbacivanja iz “Velikog brata”, to me je prijatno iznenadilo, kao i mnogobrojni lepi komentari - kaže Bojana Maljević.

Ona ističe da će iz epizode u epizodu (a ukupno će ih biti 16) osvajati sve veći broj gledalaca.

- Tek smo otvorili vrata, a to kažem jer znam šta smo snimili.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bojana Maljević: Zajedno smo gledali premijeru "Otvorenih vrata"

Izvor: Dzungla.org, 24.Apr.2013

Prva epizoda novog serijala “Otvorenih vrata” dobila je uglavnom pozitivne kritike gledalaca, a glavni junaci serije su se u ponedeljak uveče okupili u studiju, te su na velikom ekranu, uz kokice, gledali prvu epizodu. ... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.