Bio je jedan od najbogatijih Srba, a onda je sve izgubio: Evo čime se čuveni fudbaler danas bavi

Izvor: B92, 02.Jun.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je jedan od najbogatijih Srba, a onda je sve izgubio: Evo čime se čuveni fudbaler danas bavi

Nekadašnji pobednik “Velikog brata”, bivši fudbaler Saša Ćurčić je rešio da okrene novi list i sredi život.

Imao je slavu, imao je novac i sve je proćerdao. Nekoliko puta mu je ukazana prilika da promeni život, ali je nije iskoristio. Učestvovao je po rijaliti emisijama, i ta učešća su mu donekle vratila popularnost, narod ga je zavoleo, ali u finansijskom smislu nije bilo pomaka.

Poslednjih godinu dana, Saša se posvetio novoj karijeri. Završio je Fakultet za plemenite biznise i pokrenuo privatni posao u Londonu. Neobičan obrt u karijeri za jednog fudbalera.

A evo i kako danas izgleda...
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BIO JE JEDAN OD NAJBOGATIJIH SRBA A ONDA JE IZGUBIO SVE: Evo čime se danas bavi bivši fudbaler

Izvor: Kurir, 02.Jun.2016

...Reč je Saši Ćurčiću Đaniju nekadašnjem pobedniku rijalitija "Veliki brat", koji je rešio da okrene novi list i sredi život..Hvalio se, svojevremeno, žurkama koje je organizovao u Londonu u dabl-deker autobusu Pričao je i kako su ta partijanja bila luda i nezaboravna, dok a strani mediji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.