Anabela: Nastaviću romansu sa Mladenom

Izvor: S media, 01.Mar.2010, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela: "Nastaviću romansu sa Mladenom"

Spremna sam da nastavim ovu romansu i posetiću Mladena na Tajlandu, gde živi i radi – kaže Anabela nakon izlaska iz kuće “Velikog Brata”.

Nakon što je napustila kuću “Velikog Brata” i saznala da njene ćerke podržavaju to što se zaljubila, pop pevačica Anabela Đogani za dnevni list “Press” kaže da će nastaviti vezu sa manekenom Mladenom Radulovićem.

- Spremna sam da nastavim ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << romansu i posetiću Mladena na Tajlandu, gde živi i radi. Ne dotiče me to što je bivši dečko Seke Aleksić, pa i ja imam brak iza sebe. Moram priznati da sam svoje emocije najvećim delom gušila zbog bivšeg supruga Gagija, ali ovo je moj novi početak - kaže Anabela.

Anabelina cetrnaestogodišnja ćerka Luna kaže da je njena majka zaslužila svaki glas publike koji je dobila i da bi volela da se njena veza sa Mladenom nastavi.

- O Mladenu mislim sve najbolje i drago mi je što se moja mama zaljubila. Ona je divna i dobra majka, iskrena je u svojim emocijama. Ako je imala hrabrosti da ih Mladenu pokaže pred kamerama, onda znam da je sigurna u to što radi - kaže Luna.

Izvor: pressonline

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.