U Beogradu počela masovna vakcinacija na 18 punktova

Izvor: Vostok.rs, 19.Jan.2021, 19:36

U Beogradu počela masovna vakcinacija na 18 punktova

Masovna vakcinacija protiv koronavirusa počela je danas u Beogradu na ukupno 18 punktova, a jedan od njih je na Beogradskom sajmu, gde se na dnevnom nivou može vakcinisati više od 1.200 građana.
Državni sekretar Ministarstva zdravlja Vlade Republike Srbije Aleksandar Stefoski rekao je da punkt za vakcinaciju na Beogradskom sajmu ima 18 kabina za vakcinaciju ljudi iz civilnog sektora i pet za predstavnike vojnog sektora. On je istakao da je procedura vakcinacije veoma jednostavna i traje od osam do deset minuta, uz popunjavanje formulara i pregled lekara, a posle primanja vakcine čeka se oko 15 minuta da slučajno ne dođe do neke reakcije. Državni sekretar je uputio apel građanima da se u što većem broju prijave za vakcinaciju, ali i da se pored toga pridržavaju mera zaštite i distance kako bismo što pre izašli iz pandemije.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.