Uskršnji koncert Vojkana Borisavljevića u Domu vojske

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Apr.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskršnji koncert Vojkana Borisavljevića u Domu vojske

U Gradskoj kući priređen je prijem za velikog srpskog kompozitora Vojkana Borisavljevića koji će zajedno sa poznatim niškim muzičarima nastupiti na koncertu u Nišu 18. aprila povodom uskršnjih praznika.

Tokom bogate karijere ovaj kompozitor napisao je najlepše ljubavne melodije i poznate teme iz serija i filmova.

„Ovaj koncert je poklon građanima Niša povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika  i prilika da na jednom mestu vide velikane srpske muzičke >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << scene i čuju popularne melodije iz domaćih filmova koje je komponovao maestro Borisavljević“, rekao je zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur koji je bio domaćin  prijema.

Koncert je predviđen za utorak 18.april ,a nastupiće orkestar „Impresija“ i poznati niški solo pevači ,kao i nekadašnji članovi sastava Kerber, Lutajućih srca i Smaka .

Ovaj svojevrsni muzički vremeplov biće održan u sali Doma vojske,  ulaz je besplatan ,a koncert počinje u 20 časova.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uskršnji koncert “Sve bilo je muzika” 18. aprila

Izvor: JUGpress.com, 13.Apr.2017

NIŠ..Za najradosniji hrišćanski praznik Uskrs, grad Niš daruje nišlijama uskršnji koncert pod nazivom “Sve bilo je muzika”...Na koncertu će dirigovati jedan od najvećih savremenih kompozitora  dirigenata Vojkan Borisavljević...Danas je u Gradskoj kući priređen  prijem za velikog srpskog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.