POSTALA PRAVA DOMAĆICA: Trudna Luna Đogani pokazala kako teku pripreme za Uskrs - sve se šareni i blista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 20:42

POSTALA PRAVA DOMAĆICA: Trudna Luna Đogani pokazala kako teku pripreme za Uskrs - sve se šareni i blista!

Podelila sve na svom Instagram profilu!

Bivša rijaliti učesnica, Luna Đogani podelila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj možemo videti kako na Veliki petak farba jaja.

Ovo je mnoge ostavilo bez reči s obzirom da je ni umor od sestrinog punoletstva koje je bilo sinoć, kao ni drugo stanje nisu sprečili da pripremi sve za najradosniji hrišćanski praznik.

Nakon što je sinoć zasijala ja 18. rođendanu svoje sestre, Luna je sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim fanovima pokazala kako teku pripreme za Vaskrs u njenom domu.

Ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi kako mlada mama farba uskršnja jaja.

Na njenom storiju se jasno vidi da dominiraju šljokice i gel boje.

Iako je svojevremeno pričala da nije vešta domaćica, pevačica je sada sebe dematovala i u više navrata pokazala da je sve naučila od kako je dobila svoju prvu ćerkicu.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.