OBELEŽILA VELIKI PETAK KAO PRAVA VERNICA Glumica pred Uskrs pokazala šta PRAVE ŽENE treba da urade!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBELEŽILA VELIKI PETAK KAO PRAVA VERNICA Glumica pred Uskrs pokazala šta PRAVE ŽENE treba da urade!

Zlatne ruke!

Danas je jedan od najvećih hrišćanskih praznika koji vernicu provode u postu i miru, običaj je da se na današnji dan pripremaju i farbaju jaja za predstojeći Uskrs.

Popularna mlada glumica Dragana Mićalović, provela je čitav dan u kuhinji i na svom Instagram nalogu sa svojim pratiocima podelila kako je ukrasila jaja. Iako mnoge javne ličnosti sunčan dan provode u prirodi i ne opterećuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se običajima, Dragana je jedna od retkih ličnosti sa domaće javne scene koja se pridržava hrišćanskih pravila i običaja, njen postupak je za svaku pohvalu.

Maše rukama, jezikom zapliće, SVI PLAČU OD SMEHA! Voditelj uradio OVO u emisiji, internet GORI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.