Na beogradskim pijacama spremni za uskršnje praznike: Jaja od 7 do 16 dinara

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na beogradskim pijacama spremni za uskršnje praznike: Jaja od 7 do 16 dinara

Tezge su u prolećnom maniru ozelenele, pa se domaće salate, mladi luk, rotkvice i spanać uveliko kupuju PRODAVCI jaja na beogradskim pijacama uveliko se pripremaju za uskršnje praznike i dane kada će imati pune ruke posla, ali i zarade. Uz to, tezge su u prolećnom maniru ozelenele, pa se domaće salate, mladi luk, rotkvice i spanać uveliko kupuju. U hali gde se prodaju jaja na Zelenom vencu prodavci su spremni za pravu navalu koja ih očekuje pred Uskrs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Cena od sedam dinara po komadu najprimamljivija je kupcima, iako je ova klasa najsitnija. Ona najveća se prodaju po ceni od 16 dinara, a prodavac je i ofarbao nekoliko, kako bi uverio sugrađane da to što su krupna ne znači i da pucaju. - Prava navala uglavnom bude u utorak i sredu, mada ima i onih koji znaju da je bolje da jaja malo odstoje, pa već kupuju - tvrdi prodavac Ratko Lasica iz Petrovca na Mlavi. - I u petak, u poslednjem trenutku svrate da dokupe još nekoliko, ako se desi da im popucaju u toku kuvanja. Kutija od 30 komada prepeličjih jaja košta 400 dinara, jedno guščje je 100 dinara, koliko su i jaja misirke.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Navala pred Uskrs, jaja od 7 RSD

Izvor: B92, 24.Apr.2016, 09:29

Beograd -- Prodavci jaja na beogradskim pijacama uveliko se pripremaju za uskršnje praznike i dane kada će imati pune ruke posla, ali i zarade...Uz to, tezge su u prolećnom maniru ozelenele, pa se domaće salate, mladi luk, rotkvice i spanać uveliko kupuju, pišu Večernje novosti...U hali gde se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.