Na graničnim prelazima Horgoš i Šid kamioni čekaju šest sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2023, 06:52

Na graničnim prelazima Horgoš i Šid kamioni čekaju šest sati

Prema najnovijim informacijama AMSS u 17.15 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Šid teretna vozila se zadržavaju šest sati.

Na prelazu Batrovci kamioni čekaju na izlazu iz zemlje pet sati, dok se na prelazima Kelebija i Bezdan teretnjaci zadržavaju tri sata.

Kako je navedeno u saopštenju, na prelazu Sremska Rača na izlazu kamioni čekaju oko sat vremena.

Na putničkim terminalima na našim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Na graničnom prelazu Bajmok do 17. aprila u danima vikenda (od petka do nedelje) produženo je radno vreme i to od 07,00 do 24,00 časa, dok će na graničnom prelazu Bački Vinogradi radno vreme do 18. aprila biti od 07 do 22 časa.

Izmene na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, petlja Beograd - petlja Batajnica - petlja Novi Banovci, u smeru ka Novom Sadu, biće izvođeni radovi na sanaciji kolovoza vozne saobraćajne trake, od 9 do 16 časova, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-763, petlja Takovo - petlja Preljina, u tunelu Šarani u toku su radovi na rehabilitaciji kolovoznog zastora do 30. maja do 17 časova. Radovi se izvode u desnoj cevi, a saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj cevi tunela Šarani.

U Mokrinu, u delu Ulice Svetog Save, od Ulice Braće Tomića do Ulice Đure Jakšića, na snazi je obustava saobraćaja zbog priredbe Vaskršnje svečanosti, 16. aprila od 7 do 15 časova. Saobraćaj će se odvijati lokalnim ulicama.

Na auto-putu E-75, petlja Trupale - petlja Niš Jug, smer ka Vranju, u toku su radovi na rekonstrukciji mosta i zameni elastične odbojne ograde, do 10. maja do 16 č. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini 1.200 metara.

Na mostu Beška, od 7 do 17 časova, petlja Kovilj - petlja Beška, u smeru ka Beogradu izvode se radovi na pranju i čišćenju dilatacija.

Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, a radovi se izvode u preticajnoj i voznoj saobraćajnoj traci.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krenule su gužve: Pojačan intenzitet saobraćaja na gotovo svim glavnim putnim pravcima

Izvor: 24sedam.rs, 13.Apr.2023

Teretna vozila na graničnom prelazu Bezdan na izlazu čekaju 540 minuta, na Batrovcima 420 minuta, na Horgošu 360 minuta..

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.