Zvezdaši već počeli sa željama, hoće SPEKTAKULARNE protivnike na proleće! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2020, 22:31

Zvezdaši već počeli sa željama, hoće SPEKTAKULARNE protivnike na proleće! (TVITOVI) (foto)

Tek će biti preciznijih projekcija, ali Zvezdini navijači su već počeli da prave svoje...

Zvezda je večeras remizirala sa Hofenhajmom večeras na ''Rajku Mitiću'', meč petog kola Grupe L završen je bez golova, čije je nemački tim obezbedio prvo, a Zvezda drugo mesto na tabeli.

I jedno i drugo mesto vode u narednu fazu takmičenja, iako u grupi ima još da se odigra još jedno kolo.

Zvezdu čeka još meč sa Slovanom u Češkoj, gde se očekuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se na pravi način predstave najmlađi i najtalentovaniji igrači u ekipi Dejana Stankovića.

Ali, navijači srpskog šampiona na Tviteru su već počeli da izražavaju želje po pitanju imena protivnika u narednoj fazi takmičenja.

Utisak je da mnogi sada priželjkuju da Zvezda očita i lekciju zagrebačkom Dinamu, a oni najhrabriji žele i dvomeč sa Realom, ukoliko Madriđani ne prođu u narednu fazu Lige šampiona.

-

-

Kad krecemo sa zeljama?#fkcz #uel

— Heisenberg (@Heisenberg_WHWS) December 3, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Raste Zvezdin koeficijent, ušla u Top 50! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020, 01:26

Višestruki značaj večeras osvojenog boda...Crvena zvezda je u petom kolu Lige Evrope remizirala sa Hofenhajmom na ''Rajku Mitiću'' bez golova, 0:0 i zahvaljujući ovom bodu prebrinula sve brige oko plasmana u nokaut fazu takmičenja...Nije to jedini benefit ovog remija...Zvezda je dodatno uvećala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.