Zahaarova: Pozabavićemo se blokiranjem „ruskih“ naloga na Tviteru

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2021, 09:01

Zahaarova: Pozabavićemo se blokiranjem „ruskih“ naloga na Tviteru

Ruska strana će se pozabaviti razlozima za blokiranje „ruskih“ naloga na Tviteru, rekla je za RIA Novosti portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. Ranije je Tviter saopštio da je uklonio 100 „ruskih“ naloga koji "podrivaju veru u NATO" i "pokušavaju da utiču na Sjedinjene Američke Države".
Komentarišući blokiranje naloga Zaharova je rekla da je to „zanimljiva formulacija“. „Pod nju mogu potpasti milioni korisnika. Čak i resursi Navaljnog i njegovih saboraca – oni upravo utiču na Sjedinjene Američke Države i Evropsku uniju, s obzirom na brzinu kojom se tamo stavljaju pečati na antiruske sankcije na zahtev ‘agenata uticaja’“, dodala je ona. „Pozabavićemo se osnovama za blokiranje i daćemo stručno mišljenje“, rekla je Zaharova.    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.