Izvor: Radio 021, 22.Jul.2020, 12:24

VIDEO: Holivudski reditelj podelio snimak policijske brutalnosti u Beogradu, Amerikanci zbog njegovog tvita pozivaju na smenu Trampa i prestanak finansiranja policije u SAD

Čuveni reditelj Morgan Frimen podelio je juče na Tviteru snimak policijske brutalnosti u Beogradu.

U pitanju je snimak kada više od deset policajaca "pendreči" demonstranta koji leži na zemlji.

On je u opisu videa napisao "Law & Order" ("Zakon i red") ne precizirajući tačno o čemu se radi u snimku i gde je načinjen.

Ovo je izazvalo konfuziju među Frimenovim pratiocima, jer su mnogi mislili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da je snimak nastao na protestima koji se trenutno dešavaju u Americi, a koji su trenutno najnasilniji u Portlandu.

Snimak je podeljen više od dve hiljada puta, a dobio je skoro četiri hiljade lajkova.

Iako su pojedinci pokušali da ukažu na to da na videu očigledno nije prikazana američka policija, te da se radi o "nekoj balkanskoj državi", više je bilo onih što su žalili što žive u ovakvim vremenima "u Trampovoj državi" i koji su pozivali na otpuštanje policajaca kao i prestanak finansiranja američke policije.

LAW & ORDER! pic.twitter.com/uNMzCY5Rs4

— Morgan J. Freeman (@mjfree) July 21, 2020

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.