VELIKA TRAGEDIJA U INDIJI: U sudaru školskog autobusa i kamiona poginulo 24 dece!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA TRAGEDIJA U INDIJI: U sudaru školskog autobusa i kamiona poginulo 24 dece!

Vidljivost bila smanjena zbog guste magle, spasilačke ekipe još uvek pokušavaju da izvuku nekoliko dece iz olupine autobusa!

 Najmanje 24 dece je danas poginulo na severu Indije, a isto toliko je povređeno u direktnom sudaru školskog autobusa i kamiona koji je prevozio pesak, saopštila je policija.

Nesreća se dogodila u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš.

Prema navodima policije, nastradala su deca uzrasta između tri i 12 godina koji idu u školu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u mestu Etah.

24 children killed when bus, truck collide in #India

Latest Updates: https://t.co/b4Vx9L8Dss pic.twitter.com/pHVcbMFdQQ

— Khaleej Times (@khaleejtimes) January 19, 2017

Agencija AP, pozivajući se na neimenovanog policijskog zvaničnika, prenosi da je u trenutku nesreće vidljivost bila smanjena zbog guste magle. Spasilačke ekipe još uvek pokušavaju da izvuku nekoliko dece iz olupine autobusa.

Vlasti su naložile da se u toj oblasti zbog izuzetno hladnog vremena zatvore sve škole, a policija će da ispita zašto je ta škola ostala otvorena.

U nesrećama na putevima Indije u prošloj godini poginulo je skoro 150.000 ljudi - što je u proseku 400 dnevno, pokazuju podaci ministarstva za saobraćaj, navodi AFP. Povodom nesreće na Tviteru se oglasio i premijer Nerendra Modi, izjavivši saučešće porodicama žrtava.

25 school children dead after bus collides with a truck in Etah, Uttar Pradesh #ITVideo

Read more- https://t.co/WRxieYqIAE pic.twitter.com/HNpWGee9an

— IndiaTodayFLASH (@IndiaTodayFLASH) January 19, 2017

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.