Uskoro će korisnici Twitter-a moći da naplaćuju objave

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Mar.2021, 12:47

Uskoro će korisnici Twitter-a moći da naplaćuju objave

Twitter je najavio par velikih promena: mogućnost korisnicima da naplaćuju svojim pratiocima pristup dodatnom sadržaju i mogućnost stvaranja i pridruživanja grupama prema određenim interesovanjima, slično kao i na Facebook-u

Nova opcija Super Follows omogućava naplaćivanje za dodatni sadržaj poput bonus tweetova, pristup pojedinim grupama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << pretplate na newsletter ili pružanje novčane podršku korisniku. Twitter to vidi kao dobru mogućnost da „obožavatelji“ direktno podrže njihove omiljene kreatore sadržaja.

Alati za direktno plaćanje kreatora postaju sve popularniji i važniji poslednjih godina. Tako je Patreon izuzetno uspešan, a druge platforme uključujući Facebook, YouTube i GitHub, takođe su pokrenule funkcije direktnog plaćanja kreatora. Twitter je najavio opciju pretplate koja bi ponudile novi izvor prihoda, zato izgleda da će i oni uzeti deo kolača od Super Followsa.

Korisnici Twitter-a moći će da kreiraju grupe pomoću nove funkcije Communities. To će im omogućiti da pregledaju objave isključivo usredsređene na određenu tematiku. Grupe bi mogle da postanu koristan alat na Twitter-u za nove korisnike, upravo zbog otvorene prirode platforme zbog koje je početak pomalo otežan.

Izvor: bug.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.