ULIČARSKO PONAŠANJE MEDVEDEVA: Za ovo bi Đokovića odmah izbacili sa turnira, ali nisu pravila ista za sve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 08:49

ULIČARSKO PONAŠANJE MEDVEDEVA: Za ovo bi Đokovića odmah izbacili sa turnira, ali nisu pravila ista za sve (VIDEO)

Mnogo mu je dopušteno.

Danil Medvedev uspeo je da se plasira u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu posle triler završnice protiv Aleksandera Zvereva.

Peti igrač sveta je slavio 3:6, 7:5, 7:6 (7), iako je Zverev imao dve meč lopte u taj-brejku odlučujućeg seta. Nemac je u drugom i trećem delu igre servirao za trijumf pri vođstvu 5.4, ali ništa od nabrojanog mu nije bilo dovoljno da dobije meč protiv Rusa.

Daniii Medvedev comete una doble falta. Cómo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reacciona? Así 🤣🤣pic.twitter.com/rxdHyXNS5P

— Respiro Tenis (@Respiro_Tenis) April 14, 2023

Meč u Monte Karlu ostaće upamćen i po skandaloznom ponašanju Danila Medvedeva koji se bez posledica svađao sa sudijom, pretio da će da napusti meč zbog skandiranja pojedinaca iz publike, udarao iz sve snage lopticu u izlivu besa kada mu nije išlo, a u finišu drugog seta je rukom srušio šipku koja drži mrežu.

Možemo samo da zamislimo kako bi bio kažnjen Novak Đoković da je pravio ovakav cirkus na terenu...

Medvedev se cruzó con los fanáticos y les pidió silencio 🤫 pic.twitter.com/Zc4DZIeeFA

— Respiro Tenis (@Respiro_Tenis) April 14, 2023

Rival Medvedeva u četvrtfinalu biće Danac Holger Rune.

Preostali parovi četvrtfinala: Rubljov – Štruf, Cicipas – Fric, Siner – Museti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.