Izvor: Luftika.rs, 02.Dec.2021, 17:42

U subotu svi pozovite 0800 104 103 i prijavite policiji policiju i njihovu parapoliciju

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić pozvala je građane da u subotu svi pozovu broj Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je otvoren kako bi građani prijavili blokadu puteva i saobraćaja, da bi prijavili policiji “policiju i njihovu parapoliciju”.
– U subotu svi pozivajmo ovaj broj MUP i prijavimo policiji policiju i njihovu parapoliciju, ukoliko nam blokira put i onemogući da slobodno iskažemo mišljenje i protest kroz građansku neposlušnost! 0800104103! – >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << napisala je na Tviteru Tepić.
U subotu svi pozivajmo ovaj broj MUP-a i prijavimo policiji policiju
i njihovu parapoliciju
ukoliko nam blokira put i onemogući da slobodno iskažemo mišljenje i protest kroz građansku neposlušnost!
❗️0800104103 ❗️
🔽🔽🔽 pic.twitter.com/yxJPa0SnH5
— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) December 2, 2021

Ona je na svom nalogu okačila i obaveštenje MUP u kojem se navodi da se otvara poseban broj na koji građani mogu da prijave ograničenje slobode kretanja ili ukoliko dožive neki vid nasilja usled blokade puteva.
Više organizacija i političkih stranaka najavilo je novu blokadu puteva u subotu, 4. decembra u 14 sati zbog usvojenih zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i zbog zakona o eksproprijaciji.
MUP otvorio broj za prijavu blokada, čekićari mogu da se žale na nasilje golorukih sugrađana

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.